Фибер-оптичка божићна древеса су врло украшена

Quzhou Hanyin Facotry poklon | Updated: Aug 15, 2017

Одељак варијабилне светиљке одељења за оптичко влакно је део области породичног живота. Састоји се од шкољке, извора светлости, траке и уређаја за позиционирање светла оптичког влакна састављен је од боје који се налази између извора светлости и паковања влакана, Фибер Оптиц Цхристмас Трее и може се радити континуирано под малим механизмом преноса; Површина траке је подељена на два или више региона, Фибер Оптиц Цхристмас Трее и различити региони се формирају различитим комбинацијама боја, сваки регион има свој закон о промени боје. Светлост кроз траку, кроз слој влакана у позиционирајућем рукаву, дуж различитих стаза до краја оптичке жице. Одговарајући оптички склоп истог подручја на траци истовремено емитује светлост исте боје, а одговарајући оптички склоп у суседном региону истовремено емитира другу боју.

Процес производње јефтиног дрвета. Фибер-оптички филаменти су једнако распоређени на равни или цилиндар са двостраним или другим лепком и лишћеним листовима, Фибер Оптиц Цхристмас Трее је угао између влакана и двостраног лепка између 40 ° -85 °, док је правац Сличног влакна и правца распореда листова. Љепљени филаменти и листови су равномјерно навијени на гране, Фибер Оптиц Цхристмас Трее и филаменти су равномерно распоређени преко грана, а свјетлеће тачке се налазе на врху листова. Фибер-оптичко божићно дрво, које је направљено методом проналаска, равномерно се дистрибуира светлосној тачки влакна оптичке филаменте, која емитује блиставо светло и високо декоративно.

Влакно-оптичко божићно дрво са високом сигурношћу, снагом, разноликошћу боја карактеристика, има базу у древеном сливу, ватри стоке, боје светла, боје у боји итд., То је божићно стабло на божићном стаблу, користећи оптичка влакна Да изгубе карактеристике изгубљеног, кроз подножје доње боје божићног стабла инсталиран је извор светлости у боји, снимљен у лампу боје изнад бојног котла, преноси до оптичког влакна и тако освјетљава божићно стабло, Фибер Оптиц Цхристмас Трее, јер је умиваоник боја Ротирајуће тако да оптичко влакно божићног стабла откривају различите боје светлости, формира светлуцаву боју боје.


Quzhou Hanyin Facotry poklon
Dodati: No.35, okrug Jiandong, Jiangshan grad, Dћuћang, u Kini
Tel:0570-4016861
E-mail: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: +86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Komunikacije
Bookmark us today!