Пине Трее је Евергреен

Quzhou Hanyin Facotry poklon | Updated: Nov 02, 2017

Пине Трее Симболично значење божићног стабла Будући да је борово зимзелено, ово зимзелено дрво симболизује вечни живот хришћана који имају вјеру у Христа. Точкани крошњаци указују на небо. Звезде на врху стабла представљају посебну звезду која води мудрог човека до Бетлехемове потраге за Исусом. Светлост звезда подразумева Христа Господа који доноси светлост света. Пине божићно дрво Поклон под стабом представља Бога јединог сина за њега.

Пошто је борове зимзелено, ово зимзелено дрво симболизује вечни живот који су хришћани дали Христу. Точкани крошњаци указују на небо. Звезде на врху стабла представљају посебну звезду која води мудрог човека до Бетлехемове потраге за Исусом. Светлост звезда подразумева Христа Господа који доноси светлост света. Поклон под стаблу представља дар Божји кроз јединог сина света: наду, љубав, радост и мир.

Избор боровог стабла из борова: јер је Божић у зими, Пине божићно дрво, па је божићно дрво користило борове стабљике зимзелено дрвеће. Пошто је борове зимзелено, ово зимзелено дрво симболизује вечни живот који су хришћани дали Христу.

Божић за украшавање борова стабла:

Према евиденцији божићног обичаја, прва борова стабла су мала палма на бијелој страни града. Прве ноћи рођења Исуса, Дјевица Марија и св. Пине божићно дрво Јозеф је отишао у хладан град, врло уморан, Девица је неко време пала на дрво, та мала палма, као да је фаворизовала. покрените своје гранате, Девици Марији да издржи хладни ветар дувао Средином ноћи Исус Христ је рођен. У то вријеме, небо се појавило посебно светлих звезда, издало је дивно светло, Пине Цхристмас Трее директно ударио главу главе палме, окруживао се у прелеп отвор. Од тада, мала смеђа дрво на Божићу, чинило се славна позиција.

Средњевековно доба, популарна религијска драма у Немачкој, у игри Еден, након стварања Бога, Адам Еве издао је Бога када је игра са покривеном јагодичастим палмама, која представља "дрво живота" или "Знај добро и зло дрво ". Касније, писмо живота у "стаблу живота" кренуло је у кућу, Пине Цхристмас Трее симбол доласка спаситеља. Са развојем овог симбола, до петнаестог вијека, украшеним боровима, постала је обичаја.

Дрвеће бора указивало је на небеско царство. Звезде на врху стабла представљају посебну звезду која води мудрог човека до Бетлехемове потраге за Исусом. Светлост звезда подразумева Христа Господа који доноси светлост света. Поклон под стаблу представља дар Божји кроз јединог сина света: наду, љубав, радост и мир. Дакле, када божићни људи украшавају борове шуме.

Легенда о пореклу дрвећа борова: Речено је да је фармеру добио гладно и гладно дијете у снежној божићној ноћи гдје је једо раскошну божићну вечеру. Пине божићно дрво На тлу и благословено, рекао је: "Сваке године, поклон је пун огранака, остављајући ово прекрасно јело село, отплати своју доброту." Отац је отишао, фармер је открио да се гране гране претварају у мало дрво, он само разуме њихов пријем. Оригинални је Божији гласник. Ова прича постаје извор боровог дрвета. Касније историјски подаци су закључени, око 200 година у години, почели су користити гране као орнаменте, као начин прослављања Божића.

Зимзелено дрво са јелима или боровима састављеним од свијећа и украса у склопу Божићне прославе. Модерно борово стабло потиче из Немачке. 24. децембра, Немци су код куће уредили јелку (дрво рајског врта) и поставили бисквите на њега, симболизујући светилиште (знак хришћанске окупљања). Савремена употреба свих врста колачића уместо светих колачића, Пине Цхристмас Трее, али такође често додају симбол Христове свеће. Поред тога, унутрашњост има и божићни торањ, дрвену структуру троугла, има много мала решетка постављена Христова статуа, торањ украшен зимзеленим гранама и листовима, свећама и звездом. Пињско божићно стабло До 16. вијека, божићне куле и Еден стабла спојене су у борове стабове за дрво.

Борови на украсу дрвећа, чини се да је свет исти. Борова стабла се користе у зимзеленим дрвећем, углавном четири или пет метара високог палминог дрвета, или мале борове шуме, посећене у велики цветни лонац унутра, дрво је пуно сјајних малих свијећа или мала свјетла, Пине Цхристмас Трее, а затим виси све врсте Разноврсни украси и траке, као и дјечје играчке и породични поклони. Након што је декорација добра, на углу дневне собе. Ако се налази у цркви, аудиторијуму или јавним местима, борови су релативно високи, али се дрво може ставити под поклон.


Quzhou Hanyin Facotry poklon
Dodati: No.35, okrug Jiandong, Jiangshan grad, Dћuћang, u Kini
Tel:0570-4016861
E-mail: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: +86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Komunikacije
Bookmark us today!