ПВЦ божићно дрво је чврсто и издржљиво

Quzhou Hanyin Facotry poklon | Updated: Aug 03, 2017

Божићно дрво од ПВЦ коже, звано ПВЦ божићно дрво

ПВЦ Материјал:

Заправо, то је врста винил полимеризационог материјала, а њен материјал је врста некристалног материјала. ПВЦ материјали се често користе у стварној употреби стабилизатора, мазива, помоћних средстава за обраду, боја у боји, средствима против утицаја и другим адитивима. Има предности незапаљивог, високе чврстоће, отпорности на временске утрке од ПВЦ боје и одличне геометријске стабилности. ПВЦ има јаку отпорност на оксиданте, редукционе агенсе и киселину. Међутим, може се оштетити концентрована сумпорна киселина, концентрована азотна киселина, ПВЦ божићно дрво, а такође се не односи на контакт са ароматичним угљоводоницима и хлорираним угљоводоницима.

Карактеристике ПВЦ кожног материјала:

Општа боја светла, отпорна на корозију, јака и издржљива, она је омиљена, сасвим популарна и широко се користи у композитном материјалу.

Боја коже од ПВЦ коже је разнолика, боја је прекрасна; Дебљина коже је углавном 1-20цм у 0.07-2мм; У зависности од потреба купца, ПВЦ божићно дрвце може произвести различите променљиве божићне стабла.

Поливинилхлорид, енглеска скраћеница ПВЦ (поливинилхлорид), је винилхлоридни мономер (винилхлоридемономер, скраћеница ВЦМ) у пероксиду, азо једињење и тако даље на иницијатору, или под светлом, механизам реакције реакције полимеризације са слободним радикалом Полимеризација полимера. ПВЦ божићно дрво Полимери винил хлорида и кополимери винил хлорида називају се винил хлоридне смоле.

ПВЦ је аморфна структура белог праха, мали степен подршке, релативна густина око 1,4, температура стакла 77 ~ 90 ℃, 170 ℃ почео да се распада, лошу стабилност светлости и топлоте, на 100 ℃ изнад или после дугог Период расподеле сунчеве светлости, распадати и производити водониклорид, ПВЦ божићно стабло и даље аутоматско каталитичко декомпозицирање, изазивајући промену боје, ПВЦ божићно дрво се физички и механички својства брзо смањују, у практичним применама треба додати стабилизатор ради побољшања стабилности топлоте и светлости .

ПВЦ божићно стабло Производни процес:

А. Процес производње лишћа:

1. Према захтеву купца, води траку за цртање Ирон Лине (Генерал 19-24 #), ПВЦ кожни материјал, након што машина за цртеж притисне шаблон, комбинација постаје полупроизвод од листова;

2. Пресечите дугачке траке (углавном 5,4 метара) косачице и сјечите у одређену дужину листова према захтевима за производњу (лишће опћенито од 8-40цм);

Б. Процес производње жице:

Према производној листи, ПВЦ божићно дрвце излазе из одговарајуће жице (опће 5-14 #), а затим према производним поруџбеницима, преко машине за равнање, машина за гњечење сече у потребну величину (опћенито 8-70 цм)

Ц. Везати дрво, везати врх процеса дрвета:

1. Према производним налозима, довело је до сјечења жице, лишћа, памучне линије, ПВЦ божићног дрвета кроз машину везивања везане у коријенску грану;

2. Према производној листи, довела је до везивања грана, челичне цеви, памучне линије, кроз машину за везивање везана за дрво полупроизвода;

3. Према производној листи, довело је до сјечења жице, лишћа, памучне линије, везивањем горње машине везане у врх дрвећа;

Д. Монтажа, процес слагања:

1. Према производној листи, оковратник дрво, врх стабла, затим језгро цијеви, цијевни утикач, ПВЦ божићно дрво и коначно састављени у завршено дрво,

2. Слагање што је више могуће, тако да листови стабала неће поправити облик, изгледати лијепо, постоји виталност; Не сипајте копчасти притисак заједно, јер ће се притисак ПВЦ хеап-а деформисати, ако притисак купа заједно, до паковања, дрво неће изгледати.

Процес паковања:

Према захтевима, водио је картон, полупроизводљено дрво, стабло дрвета, ручно, а затим паковање.

За амбалажу од божићног стабла најбоље је произвести бочно паковање, у том случају, до максималне величине како би се осигурала предивна изведба дрвета; У захтевима за паковање особља не може стиснути дрво, да то раде лагано, да завијемо готов производ, на горе упише, кодно купе уредно, ПВЦ Божићно дрво број конзистентних, једноставних тачака.

За ПВЦ божићно стабло, овај божићни сјај је добар, лаган, лаган за сакупљање, јефтин, добар је Божићни поклон. Ако одете са неким украсима, ефекат је бољи и изглед изгледа боље!

ПВЦ божићно стабло 265 јуана, ПВЦ је ПВЦ, енглеска скраћеница ПВЦ (поливинилхлорид), винилхлоридни мономер (винилхлоридемономер, скраћеница ВЦМ) у пероксиду, иницијатор азо једињења и тако даље, или под светлом, топлота Механизам реакције реакције полимеризације слободном радикалном полимеризацијом полимера. Винил хлоридни полимери и кополимери винил хлорида називају се винил хлоридне смоле. ПВЦ божићно дрво Његов материјал је врста некристалног материјала. ПВЦ материјали се често користе у стварној употреби стабилизатора, мазива, помоћних средстава за обраду, боја у боји, средствима против утицаја и другим адитивима. Има предности незапаљиве, високе чврстоће, временске отпорности и одличне геометријске стабилности. ПВЦ има јаку отпорност на оксиданте, редукционе агенсе и киселину. Међутим, може се растворити концентрована сумпорна киселина, концентрована азотна киселина, а такође се не примењује приликом додира са ароматичним угљоводоницима и хлорираним угљоводоницима.


Quzhou Hanyin Facotry poklon
Dodati: No.35, okrug Jiandong, Jiangshan grad, Dћuћang, u Kini
Tel:0570-4016861
E-mail: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: +86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Komunikacije
Bookmark us today!