Божићно дрво настало у Немачкој

Quzhou Hanyin Facotry poklon | Updated: Jul 11, 2017


Савремене божићне стабла потичу из Њемачке, а касније постепено популарне у свету, као прославе божићу у једној од најпознатијих традиција. Често људи на Божићу пре и после зимзелене биљке као што су борови у кућу или на отвореном, а украшени су Божићним светлима и декорацијама боја. И ставите анђела или звезде на дрво.

Како декорише божићно стабло?

Опште божићно дрво је израђено од пвц материјала перо крила омотаном металном стентом, мања уметничка божићна стабла неке ће бити причвршћене од дрвета одрезане од базе. Величине божићног дрвета од 5 цм високо постављене на столу украса, до 200 цм великог распореда стабла. Последњих година, популарнији је "оптичко божићно дрво", све док ће се снага повезати са другом хладовином.

Како божићно стабло украшава два?

Ако је већа величина божићног стабла, обично је први комплет читавог пакета који олакшава руковање, купује и отпушта. Божићно дрво Обратите пажњу на пуно гране грицкала ће изгледати да буду живи, али гране не уреде превише уредно, како би се задржао мало природнијег облика.

Како божићно стабло украшава три?

Затим везан за мали накит, врх мора одабрати блесавље накит, имати завршни додир ефекта, обично се користи златна петокрака звезда, Божићно дрво можете ставити деликатне лутке из Санта Цлауса. Ако желите да додате, аутоматски ће се искључити блицева божићна светла, али такође обратите пажњу на то да ли је кабл за напајање довољно дуг, да ли је жица избегнута линија за ходање, свака линија светлости је чврсто фиксирана, а нарочито треба обратити пажњу на то Напон је довољан.


Quzhou Hanyin Facotry poklon
Dodati: No.35, okrug Jiandong, Jiangshan grad, Dћuћang, u Kini
Tel:0570-4016861
E-mail: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: +86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Komunikacije
Bookmark us today!