Дрво влакна има оскрнаву боју

Quzhou Hanyin Facotry poklon | Updated: Oct 23, 2017


Свјетлено влакно оптичко божићно дрво садржи мноштво грана, од којих је сваки опремљен са мноштвом листова, стабљика и цвјетног лонца за причвршћивање стабла дрвећа, окарактерисан је по томе што сваки од мноштва грана Коријенске гране формирају комбинујући мноштво оптичких влакана и најмање једну потпорну шипку; свако од мноштва оптичких влакана у снопу је везано за лист на грани; Влакно оптичко божићно дрво дрво Шипка се формира конвергирањем оптичких влакана која чине мноштво грана, а штапић за дрво садржи најмање једну носачну главну шипку; извор боја електричног светла подесан у боји смештен је испод шипке и налази се у цветном лонцу; Причвршћивач се испоручује изван грана и шипка стабла.

Влакно стабло има високу сигурност, уштеду енергије, промјене боје и различите карактеристике, има базни лонац, адаптер за наизменичну струју, свјетла у боји, лонци за боје и друге компоненте, везан је за влакно на божићном стаблу божићно дрво, кориштење оптичких влакна светлости Карактеристике, преко божићног дрвета на крају извора светлости светиљке, уперене у боју изнад боје, Фибер Оптиц Цхристмас Трее превезено до краја влакана да осветли божићно стабло, јер се лонац ротира тако да је божићно дрво на влакну открило разне боје светлости, Фибер Оптиц Цхристмас Трее Формирајући заслепљујућу боју божићног дрвета.

Божићно дрво са оптичким влакнима карактерише се од: слива која има горње завршно лице обликовано са отвором који комуницира са простором унутар базена; дрво оптичког влакна које се састоји од снопова влакана или више и стабла дрвећа. У умиваоник је постављен вишемодни уређај за промјену боје, Фибер Оптиц Цхристмас Трее, а извор свјетлости налази се у отвору базе, углавном састављеног од извор светлости, који је распоређен у отвору базена, Једна или више светиљки који емитују светлост, један управљачки круг и свака од диода која емитују светлост централно одговара отварању положаја постоља.

Божићни украси украшени Божићем, нарочито последњих година, Фибер Оптиц Цхристмас Трее преовлађивање електричних играчака, божићни накит такође је био електронски, једноставна промена украса или украса као украса.

Божићно стабло са оптичким влакнима Како су гране и дрвене куле направљене од оптичких влакана, а свако од оптичких влакана и везивање листова, Фибер Оптиц Цхристмас Трее под дрветом са бораром који може подесити електрични извор светлости, тако да свако светло влакно на светлости извор Под дејством адхезије у лишћу главе издао је светлосни извор боје, тако да корисни модел није само нова структура, већ је и пун свежине.

Светлост оптичког влакна се усмерава да створи блиставо светло оптичког влакна помоћу оптичког влакна. Пошто се мотор 63 ротира ротацијом точкића 62 за боју, Фибер Оптиц Цхристмас Трее боја боје светлости се промени у било које време, а боја промене дрвета се промени Промените једнобојно влакно божићно стабло даје једноставну декорацију досадног утиска. Међутим, Фибер Оптиц Цхристмас Трее претходно откривене дискусије променљиве боје влакана нуде интересантан ефекат промјене боје


Quzhou Hanyin Facotry poklon
Dodati: No.35, okrug Jiandong, Jiangshan grad, Dћuћang, u Kini
Tel:0570-4016861
E-mail: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: +86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Komunikacije
Bookmark us today!