Метода навијања божићног ложишта

Quzhou Hanyin Facotry poklon | Updated: Aug 03, 2017

Све више људи са Христом вјетрови Божић, неизбјежно украшавање накнаде за божићно дрво. Бочна лампа је најсавременија декорација, проценат је погодан, навијање која виси елегантно божићно лампе може учинити фестивал покретљивијим и сјајнијим. Али колико је божићно лампе, како одабрати како то обмотати? Овде илуструјемо неке од основа светала божићних стабала на графички начин.

1, прво је изабрати право место за украшавање божићног стабла.

Можете вратити врата кроз врата да бисте видели где се прво око очигледно пада код куће, где се светлост сакупља, и овог пута можемо да поставимо божићно дрво, али, Божићно дрво са светлом као што је ивица камина или Прозорски зид, је право место.

2, изаберите право светло божићних стабала.

Украшавање фестивала треба да одражава ваше личне предности. Ако желите више традиционални стил, изаберите жаруљу са разноврсним бојама, Божићно дрво са светлом и ако желите да уштедите енергију на планети, изаберите енергетски ефикасну ЛЕД лампу за боце.

3, колико светлости вам треба?

Стручни тип: 7-фоот-хигх Цхристмас трее, најмање 500 малих светала, свака 1 стопа виша од 100. Ако вам се свиђа светлији изглед, можете користити 150 сијалица по стопи. Наравно, такође, да израчунате ширину божићног стабла, што је већи обим божићног стабла, Божићно дрво са светлом, потреба је више сијалице.

4, припремите алате.

Сваке године у Сједињеним Америчким Државама, број људи који су повређени у декорацији божићног стабла је преко 15.000, па не заборавите да припремите праве алате пре него што украсите божићно дрво. На пример, користите електричарску мердевину уместо столице да бисте је подигли, Божићно дрво са светлом користи стандардну жичану и продужену снагу; Сијалица на сваком божићном стаблу не може бити превише, око 500 је низ, ако је више потребно подијелити у неколико жица за повезивање са утикачем.

5, божићно дрво упаљаче пука

Бочна лампа која је била замотана око божићног стабла први пут је постављена у групу која је звучала сувишна. У ствари, то се може избјећи у декорацији божићних лампи која се тугују заједно, а осим тога, божићно дрво с свјетлом лако је ићи лампу божићне лампе, једним ручним навијањем, а не гњевим, ризикујући ризик од самог себе.

6, једноставан метод навијања

Прво, моћ божићног лампе, тако да у времену навијања видно можете видети образац формирања, са врха стабла украшеног надоле.

Ако је божићно дрво постављено у угао, Божићно дрво са светлом може се извући са једне стране дрвета на другу страну, дуж предњег дела божићног дрвета до дна.

Ако је божићно дрво испред прозора, можете окренути дрво 360 степени и видети светла напред и назад.

Као шик вертикална линија? Такође врло једноставно, само линија испод размака да буде већа, како би се прилагодио облику дрвета.

Да би светла мало 3Д, можете обмотати дрвеће између грана.

Једном речју, уживате у одмору.

7, распоред расвете напредних савета

А, лепше је да обмотате различите боје светала божићног стабла заједно. Бијела божићна ложа Светла су главна, божићно дрво са светлом, а затим додају монохроматске или вишебојне светиљке божићних стабала.

Б, користите пуњиве светиљке, жичаре и нокте да направите различите облике уметничке божићне светлости. Склоните куку изнад држача и извуците га у дрво, звезду или другом облику са стезаљком, а затим обрните лампу божићног лима и обесите га на ивицу књиже или ивице прозора.

Ц, обмотите божићно светло око отворених простора. Прво замотајте пртљажник, а затим га окрените према крају грана. После ноћења, Божићно дрво с светлом можете видети целу дрвету упаљену као бајковит ефекат.

8, након сезоне за примање

Обично пре Валентиновог дана, уклањање ових украсних свјетиљки божићног стабла. Очистите лампу божићног стабла са дна старта дрвета, полако замахнујући лампу божићног дрвета у пукотину, коначно може бити све рационално у кабинету у наредној години да се користи.


Quzhou Hanyin Facotry poklon
Dodati: No.35, okrug Jiandong, Jiangshan grad, Dћuћang, u Kini
Tel:0570-4016861
E-mail: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: +86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Komunikacije
Bookmark us today!