3 Плус шатор тенс

3 Плус шатор тенс

Опис производа Цолеман Цоастлине 3 плус шатор са три особе има чврсту, стабилну и уграђену за лако пењање. Овај шатор за тунеле обезбеђује довољно простора за три особе са довољно простора за живот и складиштење како би се носиле са свим својим комплетом, чак и за продужене боравке. Останите заштићени од спољашњих елемената ...
PRODUCT DETAILS

Опис производа
Цолеман Цоастлине 3 плус шатор од три особе има чврсту, стабилну и изграђену за једноставно пењање. Овај шатор за тунеле обезбеђује довољно простора за три особе са довољно простора за живот и складиштење како би се носиле са свим својим комплетом, чак и за продужене боравке.
Останите заштићени од спољашњих елемената са растућим образним листом који комбинује осећај удобности који добијате уз помоћ образа с зашиљењем и лако очистите могућности традиционалног равног образложења. Оптимални проток ваздуха је кључни фокус на овом дизајну са додатном вентилационом плочом како би осигурали да ваздух циркулише широм шатора. Овај шатор долази са простором за спавање од 4.2 ㎡, површином за складиштење око 3.78 ㎡, површином од 26 ㎡ и главом од 140 цм.
Спаваћа соба такође садржи јак и отпоран полиетилен. Унутрашња унутрашња мрежица од полиестера и не-види-ум је лагана и отпорна на буке. Делови полова су довољно кратки да се лако спакују у руксак. Основни лист рисера омогућава хладном ваздуху да улази у подножје шатора, а затим се топли ваздух гурне кроз вентилационе панеле.
Садржи два врата, тако да вам не треба поново да се померате ако се промени смер вјетра. Оптимално постављање типова дуж стубова и око шатора обезбеђује стабилност у великим ветровима. И-гуи-линије пружају подршку, али мање напора на шаторима. У једном нагибу омогућава брзо и једноставно пењање, унутрашња спаваћа соба је унапред причвршћена и може се оставити када пакујеш шатор.
Стубови с колорним стубовима и полу рукаве и унутрашње кукице спавања минимизирају грешке. ПВЦ прозори повећавају видљивост и омогућавају светлост у шатор, али обезбеђују приватност када је то потребно. Вентил за напајање кабла је погодан отварач тако да можете да покренете електрични кабл у шатор, такође имате пуно унутрашњих џепова.

Hot Tags: 3 плус шатор од три особе, Кина, произвођачи, добављачи, фабрика, велепродаја, куповина, јефтина, висококвалитетна, продаја
Srodni proizvodi

Istraga

Quzhou Hanyin Facotry poklon
Dodati: No.35, okrug Jiandong, Jiangshan grad, Dћuћang, u Kini
Tel:0570-4016861
E-mail: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: +86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Komunikacije
Bookmark us today!